Adresse

Send din melding:

Adresse

Solknatten 7,
4715 Øvrebø
Norge

Telefon

(+47) 934 86 599

Om A5 Design

Design er viktigere enn du kanskje tror. Hvis ditt firma ikke allerede er veldig godt kjent, er det helt nødvendig at den som søker etter et produkt, finner nettopp din webside, blir fanget av din iøynefallende logo eller tar med seg nettopp din brosjyre. Det visuelle førsteinntrykket, med farger, former og tekst kan være avgjørende for om kunden velger deg eller din bedrift. Kunden må umiddelbart skjønne hvordan han finner det han leter etter. Derfor må websiden, annonsen, logoen og brosjyren i høyeste grad være estetisk tiltrekkende, logisk og funksjonell.

 

A5 Design er et enkeltpersonforetak som er lokalisert i Øvrebø, Vennesla kommune. Jeg kan avholde møter i hjemmekontoret mitt eller hvor det ellers måtte passe.

A5 Design kan hjelpe private personer, små og mellomstore bedrifter med grafisk identitet og med å designe og sette opp en webside ved hjelp av WordPress.

Har du eller din bedrift behov for annonse eller reklame for trykk eller web eller ikke minst kino, kan jeg hjelpe med dette. Jeg kan lage brosjyrer, plakater, invitasjoner, årsrapport, visittkort, t-skjortedesign og mye mer.

Det er ofte slik at store firmaer har store priser. Hvorfor ikke prøve et lite firma som kan utforme ditt  budskap ved hjelp av et bedre design?

Bare ta kontakt!

 

ARINA KARBOVSKAYA, A5 DESIGN

UA-38408423-1